Grillad focaccia med grön pesto och serranoskinka

Grillad focaccia med grön pesto och serranoskinka

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Baka focaccian enligt anvisning på förpackningen.

  2. Dela brödet och bred på pesto på båda brödhalvorna.

  3. Lägg på skinka och skivad mozzarella. Lägg ihop bröden och ringla på olivolja.

  4. Grilla i grilljärn eller mackgrill ca 3-4 minuter på varje sida.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    736,77 kcal
  • Energi (kJ)
    3082,62 kJ
  • Fett
    47,32 g
  • Enkelomättade fettsyror
    23,13 g
  • Fleromättade fettsyror
    5 g
  • Mättade fettsyror
    16,36 g
  • Fibrer
    4,38 g
  • Järn
    1,86 mg
  • Kalcium
    470,92 mg
  • Kalium
    442,92 mg
  • Kolesterol
    62,15 mg
  • Kolhydrater
    44,68 g
  • Disackarider
    4,16 g
  • Monosackarider
    0,35 g
  • Sackaros
    0,44 g
  • Magnesium
    130,58 mg
  • Natrium
    1358,01 mg
  • Niacin
    4,20 mg
  • Protein
    31,61 g
  • Riboflavin
    0,50 mg
  • Tiamin
    0,54 mg
  • Vatten
    96,80 g
  • Vitamin B12
    1,74 µg
  • Vitamin B6
    0,37 mg
  • Vitamin C
    1,98 mg
  • Vitamin D
    0,54 µg
  • Vitamin E
    6,19 mg
  • Zink
    5,09 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet