Kantarellpaj med västerbottenost

Kantarellpaj med västerbottenost

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Blanda kesella, grädde, ost och ägg.
    Krydda med salt och peppar och fördela i pajskalet.
    Skär löken grovt och fräs i smör. Stek kantarellerna i smör.

  2. Fördela lök och kantareller i pajskalet och grädda i ugn 150˚ C, 15 - 20 minuter.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    725,39 kcal
  • Energi (kJ)
    3035,12 kJ
  • Fett
    53,56 g
  • Enkelomättade fettsyror
    15,47 g
  • Fleromättade fettsyror
    4,21 g
  • Mättade fettsyror
    29,45 g
  • Fibrer
    2,37 g
  • Järn
    1,77 mg
  • Kalcium
    385,91 mg
  • Kalium
    415,38 mg
  • Kolesterol
    308,91 mg
  • Kolhydrater
    32,18 g
  • Disackarider
    3,07 g
  • Monosackarider
    1,02 g
  • Sackaros
    0,43 g
  • Magnesium
    39,41 mg
  • Natrium
    692,22 mg
  • Niacin
    2,72 mg
  • Protein
    28,67 g
  • Riboflavin
    0,55 mg
  • Tiamin
    0,21 mg
  • Vatten
    175,10 g
  • Vitamin B12
    1,85 µg
  • Vitamin B6
    0,21 mg
  • Vitamin C
    2,39 mg
  • Vitamin D
    6,19 µg
  • Vitamin E
    5,87 mg
  • Zink
    2,78 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet