Schnitzel med ugnsrostad paprika

Sprödbakad Quorn filé med ugnsrostad paprika

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Röd paprika, skivade i strimlor
    5 st
  • Gul paprika, skivade i strimlor
    5 st
  • Zucchini, skivad
    350 g
  • Rödlök, skivad i klyftor
    660 g
  • Tomatpesto
    150 g
  • Olivolja
  • Färska basilikablad som garnering

TILLAGNING

  1. Sätt ugnen på 250° C.

  2. Lägg grönsakerna i bleck, häll över olivoljan och rosta i ugnen i ca 10 min.

  3. Tillaga sprödbakad Quorn filén enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda peston med grönsakerna.

  4. Servera salladen ljummen tillsammans med Quorn filéerna.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    371,30 kcal
  • Energi (kJ)
    1557,28 kJ
  • Fett
    16,72 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,03 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,21 g
  • Mättade fettsyror
    2,29 g
  • Fibrer
    8,67 g
  • Järn
    0,87 mg
  • Kalcium
    85,43 mg
  • Kalium
    366,86 mg
  • Kolesterol
    2,32 mg
  • Kolhydrater
    35,65 g
  • Disackarider
    1,44 g
  • Monosackarider
    8,96 g
  • Sackaros
    1,33 g
  • Magnesium
    34,92 mg
  • Natrium
    113,03 mg
  • Niacin
    1,38 mg
  • Protein
    15,42 g
  • Riboflavin
    0,10 mg
  • Tiamin
    0,09 mg
  • Vatten
    211,06 g
  • Vitamin B12
    0,05 µg
  • Vitamin B6
    0,47 mg
  • Vitamin C
    195,10 mg
  • Vitamin D
    0,01 µg
  • Vitamin E
    5,07 mg
  • Zink
    0,68 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet