Korv Stroganoff, timbal

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Korvtimbal FINDUS 96008470
    100 g
  • Stroganoffsås, silad
    150 g

TILLAGNING

  1. 1.  Värm från djupfryst, med lock, till 70°C centrumtemperatur.

  2. 2.  Häll lite vatten/buljong i botten och pensla/spraya med olja eller matfett före uppvärmning.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. 4.  Strimla korven. Häll varm sås över.

  5. TIPS!
    Servera med Ristimbal, Findus 61965 eller pressad potatis och grönsakstimbal.

  6. Korv stroganoff i timbalkonsistens - ett lättuggat och väldigt gott middagstips!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    1552 kcal
  • Energi (kJ)
    6395 kJ
  • Fett
    163 g
  • Mättade fettsyror
    14,70 g
  • Fiber
    0,40 g
  • Kolhydrat
    9,20 g
  • Protein
    12 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet