Välkommen till

Special Foods

  Välkommen till

  Special Foods

  Sök

   Finger Food

   Förmåga att äta själv på sina egna premisser.

   Guldkantsrecept

   Nya recept i senaste numret.

   Go Vital - Matglädje för alla

   Näringstät och energirik kost med rätt konsistens

   Timbalkost

   Hur gör vi timbalkost mer tilltalande? Med bara några enkla knep och små receptjusteringar är det enkelt, ta del av våra tips här.

   Nyheter

   Kära kunder!

   Det är ännu viktigare i dessa tider att se till att det finns mat på borden i de skolor som är öppna, inom äldreomsorgen och i våra hushåll. Vi på Findus fortsätter att producera och leverera så mycket mat vi kan, så snabbt vi kan och vi uppskattar ert fortsatta stöd.

   Vårt säljteam och vår support finns tillgängliga via mejl och telefon för att bidra med stöd och kunskap i dessa snabbt föränderliga tider så tveka inte att höra av er till oss.

    

   Ta hand om varandra!

    

    

    Webbaserad utbildning i dysfagi och nutrition

    Vill du också lära dig mer om konsistensanpassad mat vid dysfagi (=tugg- och sväljsvårighet)? Gå vår webbaserade utbildning helt kostnadsfritt. Du kan även läsa mer här

    Ett hållbart sätt att njuta av riktigt god mat

    Ett hållbart sätt att njuta av riktigt god mat

    Maten vi serverar påverkar såväl hälsan som klimatet. För att förenkla för dig har vi klimatberäknat samtliga recept och markerat de klimatsmarta valen med det gröna lövet. På så sätt vet du säkert att maten du serverar är både smakrik och god och har låg klimatpåverkan. Det är gott och hållbart!

    LÄS MER OM KLIMATBERÄKNING