Inspiration

resultat för

Casual Summer - Klimatsmart Sommarmeny

I Casual Summer har vi valt ut produkter som passar perfekt på en sommarmeny. Saftiga rejäla burgare på klimatsmarta råvaror och en mix av goda sommarpopulära rätter - snabba att tillaga och servera.

Läs mer

Let's Go Greener - Kampanj för vegetarisk hållbar skolmat

Nu utmanar vi alla skolkök att skapa Sveriges bästa vegetariska servering! Vi hjälper till med tips från kostchefen Alain Grenard som skapat ett lyckat Green Room på Älvkullegymnasiet, samt mängder av receptinspiration. Köket som skapat den bästa vegetariska serveringen vinner en konsert på sin skola!

Läs mer
Bra mat helt enkelt

Findus panerade fisk - En riktigt bra måltid!

Vår panerade fisk är ett gott, sunt och enkelt val till lunchmenyn. Spröd och frasig panering med en saftig bit fisk gör panerad fisk oemotståndlig för både vuxna och barn. Dessutom är den panerade fisken ett hälsosamt alternativ eftersom den innehåller massor av viktiga näringsämnen. 

Läs mer
Duka upp ett vegetariskt julbord

Duka upp ett vegetariskt julbord

Julbordet är en av branschens stora höjdpunkter. Välfyllda bufféer med aptitväckande uppläggningar blandas med dofter av granris, stearinljus och kanel. Låt gästerna varva ner i ett mysigt lugn och plocka tallrikarna fulla med en blandning av klassiska julrätter och välsmakande vegetariska alternativ.

Läs mer

Svenskt bröd direkt från bageriet

I mer än 50 år har Findus bakat allt från bröd till pizzabottnar i Loftahammar utanför Västervik. Flera av våra produkter bär Från Sverige-märkningen som garanterar svenskt ursprung. I vårt svenska bageri bakar vi bland annat pajskal, kakor och Sveriges godaste djupfrysta kanelbullar. Med våra bageriprodukter är det lite enklare att laga mat till fler gäster inom restaurang, storkök och café.

Läs mer