Inspiration

resultat för

Djupfryst för framtiden

Våra djupfrysta produkter gör inte bara menyplanering och matlagning smidig. Läs mer om frysens fördelar och inspireras till en klimatmedveten skolservering med god och hållbar mat. Till din hjälp har vi har tagit skolmenyns tolv mest förekommande rätter och tolkat om recepten med gröna proteiner. Dessutom har vi intervjuat vinnarskolan i Lets Go Greener. 

Läs mer

Casual Spring

Gör både vår- och sommarmenyn riktigt god och klimatsmart med våra djupfrysta produkter! Vi bjuder på receptinspiration till allt från mumsiga gröna burgare och fiskrätter med hållbart fångad fisk, till nya läckra och gröna favoriter för barnen. Och oemotståndliga efterrätter med ekologiska och svenskbakade produkter som får matgästerna i alla åldrar vilja komma tillbaka igen och igen.

Läs mer

Findus ekologiska sortiment

Vårt ekologiska sortiment gör det enkelt att sätta mer ekologiskt på menyn. Vi erbjuder populära produkter, som tex ekologiskt brytbröd, ekologisk rödbeta och morotspuré. Gå in på vår Eko-sida för tips och recept med ekologiska produkter i fokus. Upptäck även vårt "Från Sverige" utbud. 

Läs mer

Let's Go Greener 2019 - Tävlingen avgjord

Skolan med Sveriges bästa gröna servering är utsedd. Vinnare är Jättegrytan på Jättestenskolan i Grums som jobbar engagerat för att hjälpa eleverna att äta klimatsmart och har vunnit konserten med Hasse Andersson. Stort Grattis! Läs mer och få inspiration på Lets Go Greener kampanjsida. 

Läs mer
Bra mat helt enkelt

Findus panerade fisk - En riktigt bra måltid!

Vår panerade fisk är ett gott, sunt och enkelt val till lunchmenyn. Spröd och frasig panering med en saftig bit fisk gör panerad fisk oemotståndlig för både vuxna och barn. Dessutom är den panerade fisken ett hälsosamt alternativ eftersom den innehåller massor av viktiga näringsämnen. 

Läs mer