Inspiration

resultat för

Findus ekologiska sortiment

Vårt ekologiska sortiment gör det enkelt att sätta mer ekologiskt på menyn. Vi erbjuder populära produkter, som tex ekologiskt brytbröd, ekologisk rödbeta och morotspuré. Gå in på vår Eko-sida för tips och recept med ekologiska produkter i fokus. Upptäck även vårt "Från Sverige" utbud. 

Läs mer

Let's Go Greener 2019 - Tävlingen avgjord

Skolan med Sveriges bästa gröna servering är utsedd. Vinnare är Jättegrytan på Jättestenskolan i Grums som jobbar engagerat för att hjälpa eleverna att äta klimatsmart och har vunnit konserten med Hasse Andersson. Stort Grattis! Läs mer och få inspiration på Lets Go Greener kampanjsida. 

Läs mer
Bra mat helt enkelt

Findus panerade fisk - En riktigt bra måltid!

Vår panerade fisk är ett gott, sunt och enkelt val till lunchmenyn. Spröd och frasig panering med en saftig bit fisk gör panerad fisk oemotståndlig för både vuxna och barn. Dessutom är den panerade fisken ett hälsosamt alternativ eftersom den innehåller massor av viktiga näringsämnen. 

Läs mer

Svenskt bröd direkt från bageriet

I mer än 50 år har Findus bakat allt från bröd till pizzabottnar i Loftahammar utanför Västervik. Flera av våra produkter bär Från Sverige-märkningen som garanterar svenskt ursprung. I vårt svenska bageri bakar vi bland annat pajskal, kakor och Sveriges godaste djupfrysta kanelbullar. Med våra bageriprodukter är det lite enklare att laga mat till fler gäster inom restaurang, storkök och café.

Läs mer
Vegetariskt till lunch

Vegetariskt till lunch

Variera menyn med smarriga vegetariska rätter, bra för både kropp och klimatet! De flesta anser att variation är det viktigaste för att de ska välja vegetarisk mat flera dagar i veckan. Vi serverade en barnpanel fem vegetariska lunchrätter och alla fick tummen upp. Du vet väl att vi gärna utbildar dig i vegetarisk matlagning - anmäl dig till Green Cooking Academy.

Läs mer