Inspiration

resultat för

Green Cooking Christmas - grönt och vegetariskt julbord

Allt fler i Sverige äter vegetariskt flera gånger i veckan, vilket betyder att dina julbordsgäster önskar mer vegetariskt på julbordet. Vi har både recept och tips för hur du lyckas plus att vi i år har vi två riktigt goda nyheter till julbordet: saftiga Pease Bullar och smakrik Bratwurst från Quorn.

Läs mer

Findus ekologiska sortiment

Vårt ekologiska sortiment gör det enkelt att sätta mer ekologiskt på menyn. Vi erbjuder populära produkter, som tex ekologiskt brytbröd, ekologisk rödbeta och morotspuré. Gå in på vår Eko-sida för tips och recept med ekologiska produkter i fokus. Upptäck även vårt "Från Sverige" utbud. 

Läs mer

Let's Go Greener - Vinn konsert med Hasse Andersson

Har din skola Sveriges bästa gröna servering och jobbar för att hjälpa eleverna att äta klimatsmart? Då har ni möjligt att vinna en konsert med Hasse Andersson. Köp gröna serveringar från Findus för att kunna vara med och tävla. Läs mer och få inspiration på Lets Go Greener kampanjsida. 

Läs mer
Bra mat helt enkelt

Findus panerade fisk - En riktigt bra måltid!

Vår panerade fisk är ett gott, sunt och enkelt val till lunchmenyn. Spröd och frasig panering med en saftig bit fisk gör panerad fisk oemotståndlig för både vuxna och barn. Dessutom är den panerade fisken ett hälsosamt alternativ eftersom den innehåller massor av viktiga näringsämnen. 

Läs mer

Svenskt bröd direkt från bageriet

I mer än 50 år har Findus bakat allt från bröd till pizzabottnar i Loftahammar utanför Västervik. Flera av våra produkter bär Från Sverige-märkningen som garanterar svenskt ursprung. I vårt svenska bageri bakar vi bland annat pajskal, kakor och Sveriges godaste djupfrysta kanelbullar. Med våra bageriprodukter är det lite enklare att laga mat till fler gäster inom restaurang, storkök och café.

Läs mer