Pizza med pulled Pease

Pizza med Pulled Pease

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Bred ute tomatsås på pizzabotten.

  2. 2. Strö över riven ost, Pulled Pease och paprika. Grädde i ugn tills den börjar få färg.

  3. 3. Ta ut och ringla över vitlökssås.

  4. 4. Toppa med hackad isbergssallad och peperoni.

    Tips!
    Låt de små middagsgästerna lägga på peperoni på egen hand, ifall att det inte uppskattas med starka smaker.

    En lakto-ovo vegetarisk variant på Kebabpizza. Kebabpizza har blivit en av Sveriges populäraste pizzor. Testa vår vegetariska variant på kebabpizza med Pulled Pease, så lovar vi att ni får en ny favoritpizza!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    283,63 kcal
  • Energi (kJ)
    1186,88 kJ
  • Fett
    11,77 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,24 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,91 g
  • Mättade fettsyror
    3,69 g
  • Fibrer
    2,55 g
  • Järn
    1,30 mg
  • Kalcium
    147,68 mg
  • Kalium
    350,13 mg
  • Kolesterol
    13,05 mg
  • Kolhydrater
    28,66 g
  • Disackarider
    2,80 g
  • Monosackarider
    5,69 g
  • Sackaros
    1,87 g
  • Magnesium
    36,18 mg
  • Natrium
    463,33 mg
  • Niacin
    1,76 mg
  • Protein
    14,13 g
  • Riboflavin
    0,13 mg
  • Tiamin
    0,15 mg
  • Vatten
    133,42 g
  • Vitamin B12
    0,27 µg
  • Vitamin B6
    0,30 mg
  • Vitamin C
    142,63 mg
  • Vitamin D
    0,03 µg
  • Vitamin E
    3,54 mg
  • Zink
    1,06 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning