Pulled Pease med soltorkade tomater i korvbröd

Pulled Pease med soltorkade tomater i korvbröd

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Dela soltorkade tomater fint och stek snabbt på hög värme.

  2. 2.  Stek Pulled Pease enligt anvisningar på förpackning.

  3. 3.  Lägg undan lite av varje och rör ut resten med créme fraiche.

  4. 4.  Montera korvbröden enligt bilden, lägg ingredienserna på toppen och servera direkt.

    Tips!
    Toppa med rostad rödlök för att få till krispighet.

    När du vill testa något nytt, Pulled Pease är ett gott veganskt ärtprotein som smidigt ersätter de klassiska proteinen.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    387,22 kcal
  • Energi (kJ)
    1620,67 kJ
  • Fett
    17 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,57 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,21 g
  • Mättade fettsyror
    1,68 g
  • Fibrer
    4,99 g
  • Järn
    0,69 mg
  • Kalcium
    27,43 mg
  • Kalium
    163,38 mg
  • Kolesterol
    0,49 mg
  • Kolhydrater
    29,45 g
  • Disackarider
    1,02 g
  • Monosackarider
    2,86 g
  • Sackaros
    0,10 g
  • Magnesium
    16,06 mg
  • Natrium
    228,51 mg
  • Niacin
    1,42 mg
  • Protein
    26,42 g
  • Riboflavin
    0,08 mg
  • Tiamin
    0,12 mg
  • Vatten
    27,96 g
  • Vitamin B12
    0,08 µg
  • Vitamin B6
    0,13 mg
  • Vitamin C
    1,18 mg
  • Vitamin D
    0,15 µg
  • Vitamin E
    2,32 mg
  • Zink
    0,50 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet