Quorn schnitzel med ljummen potatis, rödbetor och pepparrotsfärskost

Quorn Schnitzel med ljummen potatis, rödbetor och pepparrotsfärskost

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Quorn gruyere sprödbakad
    Se anvisningar på förpackningen.

    Potatissallad
    Stek alt. fritera hel/halverad färskpotatis (kokt). Rödbetorna rostas i panna eller ugn till fin färg. Vänd samman vid servering med lite klippt dill och tärnat äpple, salt och peppar.
    Servera Quorn gruyere sprödbakad tillsammans med en rejäl klick färskost.

    Tips.

    Vid servering så ringla över lite örtolja, en nypa flingsalt samt avsluta med ett par drag från svartpepparkvarnen.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    522,40 kcal
  • Energi (kJ)
    2189,17 kJ
  • Fett
    19,45 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,56 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,50 g
  • Mättade fettsyror
    7,96 g
  • Fibrer
    11,93 g
  • Järn
    1,29 mg
  • Kalcium
    64,93 mg
  • Kalium
    899,37 mg
  • Kolesterol
    33,96 mg
  • Kolhydrater
    62,43 g
  • Disackarider
    12,22 g
  • Monosackarider
    3,23 g
  • Sackaros
    11,15 g
  • Magnesium
    50,97 mg
  • Natrium
    131,85 mg
  • Niacin
    3,27 mg
  • Protein
    18,32 g
  • Riboflavin
    0,12 mg
  • Tiamin
    0,11 mg
  • Vatten
    261,63 g
  • Vitamin B12
    0,09 µg
  • Vitamin B6
    0,40 mg
  • Vitamin C
    40,50 mg
  • Vitamin D
    0,04 µg
  • Vitamin E
    0,51 mg
  • Zink
    0,95 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet