Quorn schnitzel med ratatouille och rostad potatis

Quorn Schnitzel med ratatouille & rostad potatis

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Ratatouille
  • Olivolja
    1 dl
  • Gul lök
    120 g
  • Aubergine
    500 g
  • Squash
    700 g
  • Vitlöksklyftor
    2 st
  • Krossad tomat
    1 kg
  • Timjan
    10 g
  • Lagerblad
    1 st
  • Socker
    7 g
  • Rostad potatis
  • Potatis
    2 kg
  • Olivolja
    0,50 dl

TILLAGNING

  1. RATATOUILLE

  2. Hetta upp olivolja och fräs hackad lök, vitlök, tärnad aubergine

  3. och squash. Tillsätt kryddor, socker och krossad tomat.

  4. Låt koka ihop ca 15 min.

  5. Tillaga schnitzeln enligt anvisning pa förpackningen.

  6. ROSTAD POTATIS

  7. Blanda potatis och olja och i GN-bleck och sätt i ugn 180˚C

  8. ca 30 min.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    597,45 kcal
  • Energi (kJ)
    2503,33 kJ
  • Fett
    25,18 g
  • Enkelomättade fettsyror
    11,48 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,12 g
  • Mättade fettsyror
    3,05 g
  • Fibrer
    13,74 g
  • Järn
    1,93 mg
  • Kalcium
    67,23 mg
  • Kalium
    1350 mg
  • Kolhydrater
    67,95 g
  • Disackarider
    1,82 g
  • Monosackarider
    8,85 g
  • Sackaros
    1,81 g
  • Magnesium
    80,88 mg
  • Natrium
    363,41 mg
  • Niacin
    5,72 mg
  • Protein
    17,97 g
  • Riboflavin
    0,12 mg
  • Tiamin
    0,22 mg
  • Vatten
    377,86 g
  • Vitamin B6
    0,67 mg
  • Vitamin C
    84,75 mg
  • Vitamin D
    0,12 µg
  • Vitamin E
    5,29 mg
  • Zink
    1,09 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet