Tikka masala med Quorn och ris

Tikka Masala med Quorn och ris

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Lök, gul
    1 st
  • Ingefära, färsk
    10 g
  • Vitlök, klyfta
    2 st
  • Krossade tomater
    400 g
  • Havregrädde
    300 g
  • spiskummin
    0,50 msk
  • Garam Masala
    1 msk
  • Chilipulver
    1 tsk
  • Lagerblad
    2 st
  • Kardemummakärnor
    4 kg
  • Salt och peppar
  • Färsk koriander
  • Lime
    0,50 st
  • Olja till stekning

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    180,31 kcal
  • Energi (kJ)
    751,14 kJ
  • Fett
    6,17 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,95 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,03 g
  • Mättade fettsyror
    0,98 g
  • Fibrer
    5,88 g
  • Järn
    0,99 mg
  • Kalcium
    69,94 mg
  • Kalium
    323,43 mg
  • Kolhydrater
    12,98 g
  • Disackarider
    1,30 g
  • Monosackarider
    2,94 g
  • Sackaros
    0,25 g
  • Magnesium
    46,93 mg
  • Natrium
    351,50 mg
  • Niacin
    0,90 mg
  • Protein
    15,23 g
  • Riboflavin
    0,32 mg
  • Tiamin
    1,26 mg
  • Vatten
    153,21 g
  • Vitamin B12
    0,30 µg
  • Vitamin B6
    0,17 mg
  • Vitamin C
    11,86 mg
  • Vitamin E
    0,68 mg
  • Zink
    8,20 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet