96012667

Svensk Pan pizzabotten Gastronorm

När halva jobbet är gjort är det lätt. Lägg pizzabottnarna i en GN 1/1. Täck med tomatsås, lägg på skinka eller annan fyllning och riven ost, gratinera och pizzan är klar.

Vikt

5x960g

GTIN

7310500037905

Tillagning

Lägg pizzabottnarna i GN1/1 bleck. Täck med
tomatsås, riven ost samt tärnad skinka eller annan fyllning efter smak.
Gratinera i konvektionsugn 175°C, 8-10 minuter.
9-12 portioner per pizzabotten.

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, rapsolja, jäst*, salt, maltmjöl av VETE och mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung: Sverige

Näringsvärde per 100 g

  • Energi
    1228 kJ
  • Energi
    293 kcal
  • Fett
    7.5 g
  • - varav mättat fett
    0.5 g
  • Kolhydrat
    47 g
  • - varav sockerarter
    0.3 g
  • Protein
    7.5 g
  • Salt
    0.93 g
  • Fiber
    3 g
Alla näringsvärden