Färdig pizzabotten på gastrobleck

96012667

Svensk Pan pizzabotten Gastronorm

En smakrik pan pizza botten som inte gör någon besviken. Och när halva jobbet är gjort är det lätt. Lägg pizzabottnarna i en GN 1/1. Täck med tomatsås, lägg på skinka eller annan fyllning och riven ost, gratinera och pizzan är klar.

Vikt

4.8kg 5st á 960g

GTIN

7310500037905

Tillagning

Lägg/Læg pizzabottnarna/pizzabundene i GN1/1. Täck/Dæk med tomatsås/tomatsauce, riven/revet ost samt tärnad/ternet skinka eller annan/andet fyllning/fyld efter smak/smag.
Gratinera/Bag i konvektionsugn/ovn 175°C, 8-10 minuter.
9-12 portioner per pizzabotten.

Ingredienser

VETEMJÖL/HVEDEMEL*, vatten/vand, rapsolja/rapsolie, jäst/gær*, salt, maltmjöl/maltmel av VETE/HVEDE och mjölbehandlingsmedel/melbehandlingsmiddel (askorbinsyra/askorbinsyre). *Ursprung/Oprindelse: Sverige

Näringsvärde per 100 g

  • Energi (kJ)
    1228 kJ
  • Energi (kcal)
    293 kcal
  • Fett
    7.5 g
  • - varav mättat fett
    0.5 g
  • Kolhydrat
    47 g
  • - varav sockerarter
    0.3 g
  • Protein
    7.5 g
  • Salt
    0.93 g
  • Fiber
    3 g
Alla näringsvärden