Thaisoppa med Quornbitar och wokgrönsaker

Thaisoppa med Quornbitar & Wokgrönsaker

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Fräs currypastan i lite olja i en gryta.

  2. Tillsatt buljong, kokosmjölk och fisksås.

  3. Fräs wokgrönsakerna och låt fräsa i 5-6 minuter,

  4. tillsätt quornbitarna, salta och peppra efter behag.

  5. Tillsatt den frästa blandningen i soppan och låt

  6. koka upp, smaksätt mer om det behövs.

  7. Strö gärna over lite färsk koriander vid servering.

  8. Tips! Vill du ha ett vegetariskt alternativ, ersätt fisksåsen med 3 tsk soja blandat med 1 tsk finhackad kapris.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    421,35 kcal
  • Energi (kJ)
    1763,01 kJ
  • Fett
    27,77 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,18 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,87 g
  • Mättade fettsyror
    21,20 g
  • Fibrer
    11,05 g
  • Järn
    3,11 mg
  • Kalcium
    97,60 mg
  • Kalium
    704,30 mg
  • Kolesterol
    2 mg
  • Kolhydrater
    19,41 g
  • Disackarider
    3,91 g
  • Monosackarider
    3,04 g
  • Sackaros
    3,91 g
  • Magnesium
    97,78 mg
  • Natrium
    1870,36 mg
  • Niacin
    1,89 mg
  • Protein
    18,90 g
  • Riboflavin
    0,39 mg
  • Tiamin
    1,30 mg
  • Vatten
    249,95 g
  • Vitamin B12
    0,36 µg
  • Vitamin B6
    0,27 mg
  • Vitamin C
    16,94 mg
  • Vitamin E
    1,59 mg
  • Zink
    9,11 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet