Thaisoppa med Quornbitar och wokgrönsaker

Thaisoppa med kyckling & wokgrönsaker

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Fräs currypastan i lite olja i en gryta.

  2. 2. Tillsatt buljong, kokosmjölk och fisksås.

  3. 3. Fräs wokgrönsakerna och låt fräsa i 5-6 minuter.

  4. 4. Tillsätt kycklingen och salta samt peppra efter behag.

  5. 5. Tillsätt den frästa blandningen i soppan och låt koka upp. Smaksätt mer om det behövs.

  6. Tips!

  7. Strö gärna over lite färsk koriander vid servering.

  8. Soppa är aldrig fel. Prova något nytt och laga denna thai-inspirerade soppa med kyckling, kokosmjölk och wokgrönsaker. En utmärkt rätt att servera till många gäster.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    451,35 kcal
  • Energi (kJ)
    1888,51 kJ
  • Fett
    28,17 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,47 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,56 g
  • Mättade fettsyror
    21,34 g
  • Fiber
    6,25 g
  • Järn
    2,87 mg
  • Kalcium
    74,80 mg
  • Kalium
    937,30 mg
  • Kolesterol
    70 mg
  • Kolhydrat
    14,41 g
  • Disackarider
    3,91 g
  • Monosackarider
    2,24 g
  • Sackaros
    3,95 g
  • Magnesium
    94,28 mg
  • Natrium
    1857,36 mg
  • Niacin
    14,59 mg
  • Protein
    32,67 g
  • Riboflavin
    0,22 mg
  • Tiamin
    0,29 mg
  • Vatten
    245,08 g
  • Vitamin B12
    0,24 µg
  • Vitamin B6
    0,80 mg
  • Vitamin C
    16,94 mg
  • Vitamin D
    0,63 µg
  • Vitamin E
    2,39 mg
  • Zink
    1,94 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet