
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Morötter250 g
- Smetena5 msk
- Balsamvinäger5 msk
- Julbröd500 g
TILLAGNING
Tillagning:
1. Blanda rivna rödbetor, rödkål och morötter tillsammans med smetana och vinäger. Salta och peppra.
2. Dela Pease bullarna.
3. Bred på rödbetsröran på julbrödet och lägg på Pease bullarna.
TIPS!
Toppa mackan med något grönt.Ett grönt och mer klimatsmart alternativ till julbuffén. Servera och bjud på en god Pease Bulle macka med rödbetssallad - blir snabbt en favorit hos många gäster.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)341,42 kcal
- Energi (kJ)1424,10 kJ
- Fett16,06 g
- Enkelomättade fettsyror0,59 g
- Fleromättade fettsyror0,07 g
- Mättade fettsyror4,21 g
- Fibrer4,72 g
- Järn0,05 mg
- Kalcium12,37 mg
- Kalium60,67 mg
- Kolesterol7,13 mg
- Kolhydrater30,44 g
- Disackarider0,96 g
- Monosackarider0,80 g
- Sackaros0,76 g
- Magnesium2,59 mg
- Natrium9,83 mg
- Niacin0,20 mg
- Protein16,05 g
- Riboflavin0,01 mg
- Tiamin0,01 mg
- Vatten33,41 g
- Vitamin B120,01 µg
- Vitamin B60,04 mg
- Vitamin C1,23 mg
- Vitamin D0,02 µg
- Vitamin E0,20 mg
- Zink0,07 mg