Pease bulle macka med rödbetssallad

Pease Bulle macka med rödbetssallad

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Tillagning:

  2. 1.  Blanda rivna rödbetor, rödkål och morötter tillsammans med smetana och vinäger. Salta och peppra.

  3. 2.  Dela Pease bullarna. 

  4. 3.  Bred på rödbetsröran på julbrödet och lägg på Pease bullarna.

  5. TIPS!
    Toppa mackan med något grönt. 

  6. Ett grönt och mer klimatsmart alternativ till jul. Servera och bjud på en god Pease Bulle macka med röbetssallad - blir snabbt en favorit hos många.   

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    341,42 kcal
  • Energi (kJ)
    1424,10 kJ
  • Fett
    16,06 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,59 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,07 g
  • Mättade fettsyror
    4,21 g
  • Fibrer
    4,72 g
  • Järn
    0,05 mg
  • Kalcium
    12,37 mg
  • Kalium
    60,67 mg
  • Kolesterol
    7,13 mg
  • Kolhydrater
    30,44 g
  • Disackarider
    0,96 g
  • Monosackarider
    0,80 g
  • Sackaros
    0,76 g
  • Magnesium
    2,59 mg
  • Natrium
    9,83 mg
  • Niacin
    0,20 mg
  • Protein
    16,05 g
  • Riboflavin
    0,01 mg
  • Tiamin
    0,01 mg
  • Vatten
    33,41 g
  • Vitamin B12
    0,01 µg
  • Vitamin B6
    0,04 mg
  • Vitamin C
    1,23 mg
  • Vitamin D
    0,02 µg
  • Vitamin E
    0,20 mg
  • Zink
    0,07 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet