Mångsidig pannkaka
Pannkaksplätt timbal är perfekt att servera efter ärtsoppan med grädde och sylt. Den är också utmärkt att servera som ugnspannkaka tillsammans med Stekt fläsk timbal eller till och med som förrätt med en klick crème fraiche och lite rom. Testa även att använda den som pajbotten eller som bulle till semlor.Recept med pannkaksplätt
Gör smakrika tillbehör med hjälp av puréer
Servera pannkaksplätt, timbal med goda tillbehör av frysta frukt- och bärpuréer. Puréerna som är helt släta har både färg och smak av den rena råvaran som finpasserats, värmebehandlats och lösfrysts i lättportionerade 5-gramsbitar för enkel hantering.Mer om puréer
Vad är timbalkonsistens?
Timbaler har en mjuk, slät och sammanhållande konsistens som kan liknas vid en omelett. Timbaler kan ätas med gaffel eller sked och har en måttlig grad av tuggmotstånd. Timbalkonsistens passar vid tugg- och sväljsvårigheter, bråck eller förträngningar i halsen.Konsistensguiden