
96013319
Pease, veganska ärtproteinbullar
Pease Bullar serveras, äts och lagas som vilken populär bulle som helst. Lika gott och passande till mos och lingon, som med pasta. Rik på protein och bra mat för alla gäster, barn som vuxna. Byt ut de klassiska köttbullarna på menyn till denna klimatsmarta veganska bulle. Perfekt i skolköket eller på barnmenyn.
Vikt
4kg
GTIN
7310500179421
Beställ hos grossist
Tillagning
VARMLUFTSUGN 180°C: Tillsätt olja och tillaga från djupfryst i bleck i ca 10-15 min. Vänd emellanåt. Värm från djupfryst till 70°C centrumtemperatur.
STEKPANNA: Bryn olja i en stekpanna. Stek från djupfryst på medelhög värme i ca 7-10 min. Vänd emellanåt. Värm från djupfryst till 70°C centrumtemperatur.
Ingredienser
Vatten, ärtprotein 19 %, rapsolja, lök, äpplefiber, naturliga aromer, stabiliseringsmedel (E461), tomatpuré, lökpulver, kryddor (bl a kummin, oregano, basilika), vitlökspulver, maltextrakt av KORN (vatten, KORNMALT, humle, jäst), ärtfiber, HAVREMJÖL, svamppulver, tomatpulver, salt, maltodextrin, modifierad tapiokastärkelse, antioxidationsmedel (rosmarinextrakt).
Näringsvärde per 100 g
Recept som inkluderar produkten
Wraps med Pease bullar i chilisås
Pease bullar med grönsås och rödkålsris
Pease bullar med pasta och grönpepparsås
Pease bullar med spenattagliatelle
Pease bullar med sötpotatis och marinerade ärter
Pease Bullar med brysselkål och grönkål
Amoro pomodoro
Pease sliders med grönkålspesto
Pease Bullar i hamburgerbröd
Pease bullar med grönkål och ris
Pease Bulle macka med rödbetssallad
Monstersallad med Pease Bullar