Quorn burgare med coleslaw

Quorn burgare med coleslaw

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Blanda rödkål, vitkål, morötter och lök med créme fraiche, majonnäs, chili och peppar.

  2. 2. Lägg majskolvar på ett bleck och rosta dem gyllenbruna.

  3. 3. Stek Quorn burgarna i en het stekpanna.

  4. 4. Servera burgarna tillsammans med sallad, gurka och coleslaw.

    Tips!
    På sommaren går det lika bra att grilla Quorn Burgarna på grillen.

    En burgare med inspiration av amerikanska södern, ett vegetariskt och klimatsmart alternativ!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    638,30 kcal
  • Energi (kJ)
    2665,50 kJ
  • Fett
    25,29 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,64 g
  • Fleromättade fettsyror
    11,59 g
  • Mättade fettsyror
    6,86 g
  • Fibrer
    11,24 g
  • Järn
    1,79 mg
  • Kalcium
    131,54 mg
  • Kalium
    948,14 mg
  • Kolesterol
    37 mg
  • Kolhydrater
    78,54 g
  • Disackarider
    7,18 g
  • Monosackarider
    8,58 g
  • Sackaros
    5,23 g
  • Magnesium
    97,88 mg
  • Natrium
    593,83 mg
  • Niacin
    2,96 mg
  • Protein
    17,56 g
  • Riboflavin
    0,37 mg
  • Tiamin
    1,03 mg
  • Vatten
    358 g
  • Vitamin B12
    0,43 µg
  • Vitamin B6
    0,57 mg
  • Vitamin C
    36,63 mg
  • Vitamin D
    0,02 µg
  • Vitamin E
    2,13 mg
  • Zink
    6,23 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning