Quorn i grön curry

Kyckling i grön curry

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tina salladskycklingen.

  2. 2. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.

  3. 3. Fräs lök, vitlök och chili i rapsoljan.

  4. 4. Häll i kokosmjölken, currypastan och wokgrönsakerna.

  5. 5. Låt koka i ett 5-10 minuter, smaka av med salt.

  6. 6. Tillsätt kyckligen så att den hinner bli varm. Rör sedan ner ärterna och servera till riset.

    Tips!

  7. Servera tillsammans med en fräsh sallad och färsk lime.

  8. Grön curry med kokosmjölk och kyckling. En god rätt med spännande smaker. Genom att tillaga curryn på salladskyckling och wokgrönsaker är curryn färdig på bara 15 minuter!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    745,51 kcal
  • Energi (kJ)
    3119,13 kJ
  • Fett
    33,45 g
  • Enkelomättade fettsyror
    6,61 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,14 g
  • Mättade fettsyror
    21,71 g
  • Fiber
    5,86 g
  • Järn
    3,44 mg
  • Kalcium
    199,57 mg
  • Kalium
    945,10 mg
  • Kolesterol
    69,50 mg
  • Kolhydrat
    70,79 g
  • Disackarider
    3,62 g
  • Monosackarider
    1,82 g
  • Sackaros
    3,60 g
  • Magnesium
    113,60 mg
  • Natrium
    498,22 mg
  • Niacin
    18,07 mg
  • Protein
    37,13 g
  • Riboflavin
    0,22 mg
  • Tiamin
    0,46 mg
  • Vatten
    213,42 g
  • Vitamin B12
    0,23 µg
  • Vitamin B6
    1,14 mg
  • Vitamin C
    19,12 mg
  • Vitamin D
    0,63 µg
  • Vitamin E
    3,35 mg
  • Zink
    2,45 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet