Marinerade Quornfiléer på grönsaksbädd

Marinerade kycklingfiléer på grönsaksbädd

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Blanda ihop marinaden.

  2. 2. Lägg kycklingfiléerna i marinaden och låt dra i en timme.

  3. Grönsaksbädd

  4. 1. Blanda Wokgrönsakerna med krossad vitlök, matolja och grönsaksbuljong.

  5. 2. Lägg wokgrönsakerna i ett gastrobleck och tillaga i ugn på 170° C i ca 20 minuter.

  6. 3. När det är ca 7-8 min kvar, lägg kycklingfiléerna på grönsaksbädden och låt de tillagas tillsammans med grönsakerna de sista 6-7 minuterna. 

  7. Tips!

  8. Servera ris till maträtten.

  9. Kycklinginnerfiléer i en marinad på bl.a. soja, sweet chili-sås och vitlök ger kyckligen en god och kraftfull smak. Ett perfekt komplement blir den härliga grönsaksblandningen på wokgrönsaker.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    594,58 kcal
  • Energi (kJ)
    2487,69 kJ
  • Fett
    22,28 g
  • Enkelomättade fettsyror
    12,73 g
  • Fleromättade fettsyror
    6,17 g
  • Mättade fettsyror
    2,22 g
  • Fiber
    4,75 g
  • Järn
    2,06 mg
  • Kalcium
    205,31 mg
  • Kalium
    717,85 mg
  • Kolesterol
    60,76 mg
  • Kolhydrat
    63,86 g
  • Disackarider
    2,69 g
  • Monosackarider
    4,08 g
  • Sackaros
    2,68 g
  • Magnesium
    74,92 mg
  • Natrium
    804,67 mg
  • Niacin
    15,02 mg
  • Protein
    31,75 g
  • Riboflavin
    0,23 mg
  • Tiamin
    0,42 mg
  • Vatten
    303,03 g
  • Vitamin B12
    0,20 µg
  • Vitamin B6
    1,02 mg
  • Vitamin C
    15,23 mg
  • Vitamin D
    0,55 µg
  • Vitamin E
    6,51 mg
  • Zink
    1,77 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet