INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Bulgur7 kg
- Peppar
- Salt
- Creme Fraiche6 liter
- Curry6 g
- Senap120 g
- Honung150 g
- Cayennepeppar1 g
TILLAGNING
Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
Lägg rotfrukterna i en form. Lägg fisken ovanpå salta och peppra ordentligt.
Blanda ihop alla ingredienser till täcket och häll över fisken.
Tillaga i konvektionsugn 175°C i 20-30 min.
Servera med bulgur.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)338,41 kcal
- Energi (kJ)1415,77 kJ
- Fett17,91 g
- Enkelomättade fettsyror4,20 g
- Fleromättade fettsyror1,09 g
- Mättade fettsyror11,18 g
- Fiber2,95 g
- Järn1,28 mg
- Kalcium84,03 mg
- Kalium665,81 mg
- Kolesterol99,36 mg
- Kolhydrat18,93 g
- Disackarider2,66 g
- Monosackarider1,65 g
- Sackaros1,38 g
- Magnesium84,54 mg
- Natrium628,63 mg
- Niacin3,27 mg
- Protein24,10 g
- Riboflavin0,18 mg
- Tiamin0,15 mg
- Vatten249,77 g
- Vitamin B120,71 µg
- Vitamin B60,23 mg
- Vitamin C5,23 mg
- Vitamin D0,35 µg
- Vitamin E1,05 mg
- Zink1,07 mg