Curryfisk med bulgur

Curryfisk med bulgur

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.

  2. Lägg rotfrukterna i en form. Lägg fisken ovanpå salta och peppra ordentligt.

  3. Blanda ihop alla ingredienser till täcket och häll över fisken.

  4. Tillaga i konvektionsugn 175°C i 20-30 min.

  5. Servera med bulgur.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    338,41 kcal
  • Energi (kJ)
    1415,77 kJ
  • Fett
    17,91 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,20 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,09 g
  • Mättade fettsyror
    11,18 g
  • Fibrer
    2,95 g
  • Järn
    1,28 mg
  • Kalcium
    84,03 mg
  • Kalium
    665,81 mg
  • Kolesterol
    99,36 mg
  • Kolhydrater
    18,93 g
  • Disackarider
    2,66 g
  • Monosackarider
    1,65 g
  • Sackaros
    1,38 g
  • Magnesium
    84,54 mg
  • Natrium
    628,63 mg
  • Niacin
    3,27 mg
  • Protein
    24,10 g
  • Riboflavin
    0,18 mg
  • Tiamin
    0,15 mg
  • Vatten
    249,77 g
  • Vitamin B12
    0,71 µg
  • Vitamin B6
    0,23 mg
  • Vitamin C
    5,23 mg
  • Vitamin D
    0,35 µg
  • Vitamin E
    1,05 mg
  • Zink
    1,07 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet