
Frasbakad fisk med varm majs och paprikakräm
Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Ajvar relish2 dl
- Crème fraiche3 dl
- Sambal Oelek2 tsk
- Salt och peppar
- Couscous1 kg
- Röd paprika2 st
- Gräslök1 dl
TILLAGNING
Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
Värm majspurén med ajvar relish och Crème fraiche. Smaksätt med sambal oelek, salt och peppar.
Koka couscous enligt förpackningen och blanda ner sojabönor, fintärnad paprika och hackad gräslök.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)457,37 kcal
- Energi (kJ)1913,94 kJ
- Fett18,78 g
- Enkelomättade fettsyror5,61 g
- Fleromättade fettsyror3,12 g
- Mättade fettsyror7,96 g
- Fiber7,86 g
- Järn2,75 mg
- Kalcium91,55 mg
- Kalium813,25 mg
- Kolesterol103,08 mg
- Kolhydrat40,33 g
- Disackarider4,05 g
- Monosackarider3,07 g
- Sackaros3,08 g
- Magnesium83,52 mg
- Natrium841,48 mg
- Niacin4,81 mg
- Protein27,68 g
- Riboflavin0,35 mg
- Tiamin0,32 mg
- Vatten272,30 g
- Vitamin B120,84 µg
- Vitamin B60,63 mg
- Vitamin C62,63 mg
- Vitamin D1,24 µg
- Vitamin E4,33 mg
- Zink1,69 mg