Veggie burgare med varm apelsin- och morotssallad

Veggie burgare med apelsin- & morotssallad

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga Veggie burgare enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Blanda morot, apelsin senapsfrö och olivolja. Smaka av med salt och peppar.

    3. Koka potatisen och mosa den. Blanda med palsternackspurén. Smaka av med salt och peppar. 

  3. Tips!

  4. Servera gärna en grönsallad till rätten.

  5. Veggie - ett grönt alternativ gjort på sojaprotein. En smakrik lakto-vegetarisk rätt med Veggie burgare, palsternackspuré & fräsch sallad på apelsin och morot. Perfekt till lunchserveringen.

Näringsvärde per portion (400 g)

    Alla näringsvärden

    Energifördelning

    Produkter som inkluderas i receptet