Veggie burgare med apelsin- & morotssallad
Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- 360 g
- Apelsin, skinnfri i tärningar2 st
- Senapsfrö gult, rostat1 msk
- Olivolja1 msk
- Salt
- Svartpeppar malen
- Potatis800 g
- Mjölk80 g
- Smör20 g
TILLAGNING
1. Tillaga Veggie burgare enligt anvisning på förpackningen.
2. Blanda morot, apelsin senapsfrö och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka potatisen och mosa den. Blanda med palsternackspurén. Smaka av med salt och peppar.Tips!
Servera gärna en grönsallad till rätten.
Veggie - ett grönt alternativ gjort på sojaprotein. En smakrik lakto-vegetarisk rätt med Veggie burgare, palsternackspuré & fräsch sallad på apelsin och morot. Perfekt till lunchserveringen.